Ostamme

Ostamme matkailuajoneuvosi

Älä käytä aikaasi turhaan säätämiseen, vaan myy vaunusi helposti, vaivattomasti ja hyvällä hinnalla suoraan meille. Vaihtoehtoisesti voit myydä vaunusi vielä parempaan hintaan Myyntitilimme kautta.

 • Pesemme ja siivoamme matkailuautosi ennen myyntiä
 • Hoidamme katsastuksen, kaasulaitteiden tarkastukset sekä kosteusmittaukset
 • Tarvittaessa noudamme matkailuajoneuvosi myös kotipihasta
 • Kun paperit on tehty, siirrämme rahat tilillesi suoraan

Miksi saat matkailuajoneuvostasi reilun hinnan kauttamme?

Otamme matkailuajoneuvostasi hienot kuvat, ja korostamme vaunusi tai autosi parhaita ominaisuuksia, joiden tiedämme olevan halutuimpia ominaisuuksia kyseisessä mallissa.

Myymme matkailuajoneuvosi omien nettisivujemme lisäksi Facebook-tilillämme, Torissa ja Nettikaravaanissa.

Lisäksi meillä on maine luotettavana yrityksenä. (Google arvosana 4,7) Myymme matkailuajoneuvosi sellaisena kuin se on. Näin voit olla varma, että vaunusi seuraava omistaja ei soittele sinulle pettyneenä ja kysele asioita, joita hänen olisi kuulunut tietää ennen kaupantekoa.

  Myy ajoneuvosi meille

  Lattialämmitys *
  Haluan myydä *

  Tyytyväiset asiakkaat

  4,7 Google-arvosana

  Myyntitili oli kyllä toimiva ratkaisu. Tyhjennettiin vain vaunu vaimon kanssa tavaroista ja imuroitiin enimmät roskat. Sitten vein vaunun Vaunumestalle, ja he hoitivat kaiken siitä eteenpäin katsastuksineen ja siivouksineen. Vaunumestan myyntitilin kautta sain vaunustani erinomaisen hinnan.

  Miika Soronen

  Olen tehnyt yhden vaihtokaupan sekä myynyt kaksi kertaa Vaunumestan myyntitilin kautta. Vaihdossa tulleessa vaunussa oli muutamia asioita, jotka Vaunumesta suostui hyvitti ilman mitään taistelua. Myyntitili on ollut minulle myös hyvä vaihtoehto. Myyntitilissä pitää mielestäni ottaa huomioon, että myös yritys tarvitsee kaupasta osansa. Mielestäni pyyntini ja firman osuus on aina osunut kohdalleen ja kaupoista on jäänyt hyvä mieli. Jatkossakin aion käyttää Suomen vaunumestan palveluja, mikäli tarvetta tulee.

  Janne Sarin

  Yhteistyö Vaunumestan kanssa on ollut erinomaista. Yksi asuntoauto ja kaksi vaunua on myyty/ostettu ja myyntitili toimi oikein helposti ja vaivattomasti. Vahva suositus käyttää myyntitiliä.

  Henriikka Veneskoski